Make your reservation

Buy a Onism gift card

About us

Welkom bij restaurant ONISM, waar seizoensgebonden producten samenkomen met wereldse smaken. Onze gerechten, verrijkt met een scala aan wereldse kruiden & kooktechnieken, bieden een unieke culinaire ervaring. Laat je meevoeren op een smaakvolle reis, waarbij iedere hap een ontdekking is.

Wij zijn trots op onze 14/20
in de Gault & Millau gids

Opening times

Wij ontvangen jullie graag elke maandag, dinsdag, vrijdag & zaterdag tussen 18:00 & 20:00 u.

Gelieve rekening te houden met jullie geboekte aankomstuur & te verwittigen indien er enige vertraging zou oplopen. Wij houden elke gereserveerde tafel een half uur vrij. Honden zijn vanwege onze open keuken niet toegestaan in het restaurant.

Monday

18:00

20:00

Tuesday

18:00

20:00

Friday

18:00

20:00

Saturday

18:00

20:00

Onism experience as a gift voucher

Geef een onvergetelijke ervaring cadeau! Bepaal zelf de waarde van de cadeaubon & bestel deze eenvoudig online of in ons restaurant. Wanneer je de bon in het restaurant aanschaft, hoef je geen nummer in te voeren bij een online reservering. De cadeaubonnen zijn een jaar geldig, dus houd rekening met drukkere periodes en boek tijdig voor de beste ervaring.

Tailored private events & catering

Bij ons restaurant bieden we de mogelijkheid om private events te organiseren in ons sfeervolle interieur. Daarnaast verzorgen we ook catering op locatie, zodat je van onze gastronomische gerechten kunt genieten waar je maar wilt. Neem contact met ons op voor meer informatie & om jouw evenement te plannen!

Send us
your message

Door op “Send now” te klikken, ga ik akkoord met het privacybeleid waardoor ik toesta dat mijn gegevens gebruikt worden om mijn contactopname bij ONISM te kunnen behandelen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.